2013-11-27 20:29:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Anyagilag jobb időszak vár önre

Napi horoszkóp november 28-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Gyengébbnek és fáradtabbnak érzi magát, mint szokta. Ez már önmagában is elég ahhoz, hogy kedvetlenebb legyen. De ha még valami betegség is sújtja, akkor ma biztosan nem lehet madarat fogatni önnel. Pihenjen, amennyit csak bír!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Van még egy kis haladéka a nagy megmérettetés előtt. A sors most újra mérlegre teszi önt, valószínűleg a munkahelyi változásoknak köszönhetően. Ha jól végezte a dolgát nem kell aggódnia, szükség van önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy barátjától végre olyan tanácsot kap szívügyekben, amit érdemes lehet megfogadnia. Igaz, a szív szerelme illanékony pillangó, ezt ön jól tudja. De van, ami megtartható, megőrizhető belőle. Minden nehézség ellenére is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól érzi, hogy ki kellene végre szakadnia a hétköznapokból. Az élete szűk ketreccé vált, ahogy folyvást ugyanazokat a köröket rója. Ha egy kicsit más útra tud térni máris jobban érzi magát. Új lehetőségeket is találhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szeretne a kedvesével találkozni ma este, de addig még nagyon sok feladattal kell megküzdenie. Ráadásul nem csak a munkahelyi teendők, gondok nyomasztják. A rengeteg fáradság után lesz még ereje a randevúra? .

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jól érzi, hogy a kimerültségén csak akkor lehetne úrrá, ha egyvégtében alhatna legalább tíz órát. A reggeli koránkelést nem úszhatja meg. Az egyetlen lehetőség, hogy ma este sokkal korábban fekszik le.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyén áthaladó Hold az Uránusszal kerül szembenállásba ma. Hisztérikusnak, kibírhatatlannak és engesztelhetetlennek fogják tartani ma, főképpen a partnere. A legjobb, ha ma inkább kerüli a vitatkozást - ha kibírja.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartja magának. Ki is tudna titkot tartani, ha ön sem? Az információkat azért is jobb megtartani, mert még elég képlékeny a helyzet. Inkább próbálja meg pozitívan befolyásolni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Anyagilag jobb időszak vár önre, bár egyelőre ennek inkább az ellenkezőjét érzi. De ha a mos adódó nehézségeket inkább ösztönzésként fogja fel, és keresi az újabb lehetőségeket, akkor ez a gát lépcsőnek bizonyulhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kedveskedni szeretne valakinek, de nem tudja, hogyan is kezdje. Egy apró ajándék mindig jó ötlet, legyen az virág, vagy valami bájos kis kabalafigura. Az mindig önre fogja emlékeztetni az illetőt. Jó mód, hogy a szívébe lopja magát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Karrierjében nagyon sok pozitív változásra számíthat. Ám arról sem szabad megfeledkeznie, hogy a csúcsra vezető úton, kik is voltak a segítségére. Róluk se feledkezzen meg, amikor a fényben tündököl. Különben lezuhanhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobban meg kellene fontolnia, hogy kivel is tölti a szabadidejét. Ha olyan emberek társaságában mutatkozik, akik valamilyen szempontból kompromittálóak lehetnek az ön számára, akkor az idővel kínos pillanatokat okozhat önnek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: